Om oss

Hitta personal i Västsverige med oss på Agillo.

Agillo är det personliga bemanningsföretaget i Göteborg som gillar Doers. Vi hjälper våra kunder att rekrytera och hitta proffsig personal i Västsverige.

Bemanna upp med fler Doers

Agillo är ett Göteborgsföretag inom bemanning och rekrytering som hjälper människor och företag att växa. Vi tror på varje människas vilja och förmåga att bidra och göra skillnad. Att vara en Doer helt enkelt, oavsett bransch eller arbetsplats.

Vi drivs av vår vision om att förnya bemanning och göra skillnad genom att hjälpa fler människor att kickstarta sin dag. Och få företag att växa. Varje dag. Därför ser vi vår uppgift som att matcha Doers med det som behöver bli gjort. Så oavsett om du behöver rekrytera nya talanger eller bemanna upp med rätt kompetens så kan du lita på oss på Agillo. Vi gillar Doers – och vi är bra på att hitta dem åt våra kunder!

Agillos huvudkontor hittar du i Göteborg och vi har verksamhet och kunder på flera platser i Västsverige. Förutom Göteborg också i Kungälv, Borås och Kungsbacka. Så behöver ni rekrytering eller bemanning i Göteborg med omnejd, tveka inte att kontakta oss!

VISION

Vi vill förnya bemanning och göra skillnad genom att hjälpa fler människor att kickstarta sin dag. Och få företag att växa. Varje dag.

MISSION

Vi matchar Doers med det som behöver bli gjort.

Social hållbarhet

Hållbarhet och omtanke om såväl människor som miljö är viktigt för oss på Agillo. Vi är måna om att vara med och bidra där vi kan. FN:s globala mål för hållbar utveckling består av 17 mål. Och vi brinner lite extra för mål nummer 8.

De 17 målen beskriver hur världens länder ska agera och utvecklas för att vårda såväl planet som människor. I vår dagliga verksamhet ser vi ett särskilt ansvar i mål nummer 8: Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt. Målet innehåller flera punkter som berör villkor för människor på arbetsmarknaden. Här ser vi en chans att göra skillnad.

I vår roll som bemanning- och rekryteringsföretag har vi möjlighet att sänka tröskeln för personer som vill ta sig in på arbetsmarknaden. Som konsult på Agillo finns möjlighet att prova på olika arbetsplatser och branscher. Inte minst för unga eller utlandsfödda är det en viktig möjlighet för att komma in i samhället, få arbetskamrater och bli allt bättre på svenska. Här har vi en viktig uppgift och ser att vi kan bidra till att skapa ett integrerat och tryggt Göteborg med framtidstro och optimism.

Det är vi som är Agillo.

Image

Daniel Christiansen

Kundansvarig

Image

Sebastian Rogowski

Kontors- och ekonomiansvarig

Image

Andreas Lindqvist

Operativ lagerchef

Image

Sara Karlsson

Rekryterare

Image

William Levin

Ekonom

Image

Robert Gullbärn

Key Account Manager