För jobbsökande

För jobbsökande.

Gillar du en varierande vardag och vill arbeta som konsult? Eller föredrar du en traditonell fastanställning? Surfa in på vår karriärsida för lediga tjänster.

Vi gillar Doers

Vi tror på din förmåga att få saker gjort. Och vijan att göra det bra, samtidigt som du får möjligheten att växa i dina arbetsuppgifter. Vi är alltid öppna för att träffa och lära känna Doers, det vill säga personer som vill jobba och få saker uträttat. För ni behövs.

Vad gör en konsult?

Arbetsuppgifterna för en konsult varierar. Vad du får göra beror på din kompetens, tidigare erfarenheter och självklart vad du vill arbeta med! Vi erbjuder en rad olika konsultroller, exempelvis receptionist, kundtjänstmedarbetare, ekonomiassistent, trädgårsmästare, CNC-operatör, lagerarbetare och svetsare. Ta del av alla våra yrkesområden här.

Vad är en konsult?

Konsult, inhyrd personal eller bemanningsanställd – kärt barn har många namn. Innebörden av dem alla är densamma, att utföra sitt arbete på ett annat företag än det man har som arbetsgivare.

Att arbeta som konsult hos Agillo betyder att vi är din arbetsgivare, men att du utför dina arbetsuppgifter på ett annat företag. Du får ta del av Agillos förmåner och stöttning, samtidigt som du får möjlighet att testa på flera yrkesroller och företagskulturer, samt träffa många nya och spännande kollegor!

Som konsult kan du arbeta hel- eller deltid. Rollen passar även dig som studerar och vill arbeta vid sidan av när det passar dig. Som deltidsanställd arbetar du efter behov, vilket innebär att du inte har tillgång till samma förmåner som heltidsanställda, exempelvis en garantilön. Däremot finns vi alltid här för dig om du behöver stöttning!

Varför arbeta som konsult hos Agillo?
Meningsfulla arbetsplatser
För oss är det viktigt med schyssta villkor och trevlig stämning. Och självklart roliga arbetaplatser där medarbetare får möjlighet att växa.
Flexibilitet
Är du student? Eller har en annan deltidstjänst? Ingen fara! Som konsult kan du välja att arbeta efter behov som passar ditt schema
Friskvårdsbidrag
Friska och glada medarbetare gör också ett bättre jobb! Därför erbjuder vi våra heltidsanställda friskvårdsbidrag som du kan använda till dina favoritaktiviteter.
Kollektivansluten
Självklart erbjuder vi våra konsulter kollektivavtal som, bland annat, innefattar tjänstepension och försäkring. För en tryggare anställning.
Garantilön
Vi gör allt för att våra konsulter ska komma ut i arbete, men om vi mot förmodan inte har några passande aktiva uppdrag får du som är heltidsanställd en del av din lön utbetald.
Image
Redo för nästa steg? Utforska våra lediga tjänster.