20 år som partners: Därför trivs Hedlundgruppen med Agillo

20 år som partners: Därför trivs Hedlundgruppen med Agillo

Julgransglitter, serpentiner och festdekorationer. Sedan 20-talet har Hedlundgruppen gjort Sverige festligare – och sedan 20 år har de Agillo till hjälp.

Det är inte varje dag man köper festartiklar. Ändå säljs de varje dag och extra mycket inför de större högtiderna. Att de finns att köpa på Coop, ICA, Axfood och Åhlens med flera är tack vare Hedlundgruppen. Året om, inför varje högtid, anländer leveranser av säsongsartiklar från Kina till Göteborg.

Hjälp när det är bråttom

Varorna anländer som fullpackade fartygscontainrar. Det är bråttom att tömma containrarna och få in artiklarna på lager. 

– Då behöver vi snabb och effektiv personal som kan hjälpa till. Den hjälpen får vi från Agillo, berättar Stefan Dempe, platschef på Hedlundgruppens Logistikcenter på Hisingen i Göteborg.

Lång och trogen relation

Faktum är att Hedlundgruppen var Agillos första kund. Sedan 2003 har bolagen haft ett tätt samarbete där Agillo bistår med snabba bemanningstjänster när behov uppstår.

– Det jag uppskattar extra mycket med Agillo är hur responsiva och snabba de är. Till exempel agerar de direkt om något inte funkar. Det skapar en stark relation, säger Stefan.

Många olika sysslor

I genomsnitt använder Hedlundgruppen 1-2 konsulter/dag från Agillo. Och utöver det extra personal under perioder med högre tryck. Sysslorna varierar från ompackningsjobb, sortering av returer, ommärkning och ompaketering. De behöver också truckförare.

– Det som skiljer Agillo från andra bemanningsbolag är den snabba responsen och den djupa kännedom de har om oss som kund. De bryr sig verkligen, och det är guld värt, säger Stefan Dempe, på Hedlundgruppen.

Söker du också en långsiktig samarbetspartner? Starta en dialog med oss idag!

Fakta Hedlundgruppen

  • Grundades 1927.
  • Importörer av säsongsprodukter till dagligvaruhandeln.
  • Drygt 65 anställda och med en omsättning på cirka 230 miljoner SEK.
  • Anlitar Agillo för bemanningsbehov sedan 20 år tillbaka.